Förmedling

Vi hjälper er under hela processen!

Vårt mål är att snabbt och säkert sälja ert företag. Vi har hand om aktiebolagsaffärer, inkråmsaffärer och vi hjälper till och genomför företagsfusioner för små och medelstora företag. Vi erbjuder en säker och snabb tjänst för avveckling av bolag utan verksamhet.

Vi på Nordisk Företagsförmedling är en svensk företagsförmedling som hjälper er under hela processen. Som företagsförmedlare är vårt mål att snabbt och säkert sälja ert företag. Vi har hand om aktiebolagsaffärer, inkråmsaffärer samt hjälper till och genomför företagsfusioner för små och medelstora företag. Vi är en företags förmedling som även erbjuden en säker och snabb tjänst för avveckling av bolag utan verksamhet. I över 30 år har vi skaffat erfarenheter inom företagsförmedlingar. Målet är att på enkelt, snabbt och säkert sätt sälja ert företag. Tillsammans med internationella företagsmäklare och investerare uppnår vi enkelt målet. Därför kan du lita på att vi är företagsförmedlingen som gör en bra affär.

Just nu har vi stor efterfrågan på restauranger, kiosker, hotell, industriföretag, campingplatser och affärsfastigheter.

Paper building Companybroker Nordisk Företagsförmedling 07

Sälj företag

Under en säljprocess av företag behövs det företagsmäklare som utvärderar och ser till att du får till en bra affär. När du anlitar Nordisk Företagsförmedling kan du känna dig trygg! Vi är utbildade företagsekonomer samt har en väl fungerande administrationsavdelning. För att inte tala om våra mycket professionella företagsmäklare. Vi erbjuder hög kvalité på försäljningsprocessen och marknadsför dig på rätt medier för en snabb och säker försäljning. För oss är det en självklarhet att företagsmäklarna är professionella och specialiserade på värdering av olika företag branscher. Innan företagsmäklarna tar sig an ett nytt objekt görs det en besiktning/analys. Därefter gör våra företagsmäklare en marknadsbedömning och en preliminär indikation.

När du anlitar Goldscild Group kan du känna dig trygg! Vi är utbildade företagsekonomer och har en väl fungerande administrationsavdelning. Vi erbjuder hög kvalite´ på försäljningsprocessen. Vi marknadsför dig på rätt medier för en snabb och säker försäljning.

Köp företag

Vi på Nordisk Företagsförmedling har många företag till salu. När det är dags att köpa företag finns vi på Nordisk Företagsförmedling för dig. Om du hittar ett bolag till salu bör du göra en företagsbesiktning /due diligence. Syftet med besiktningen är att du ska säkerställa att den förmedlade bilden av objektet är korrekt. Viktigt att förstå, en verksamhet till salu ser oftast bättre ut i annonsen än i verkligheten. Den positiva sidan kan vara överrepresenterad och den negativa sidan kan ha skylts undan. Att genomföra en företagsbesiktning kan vara en omfattande process. Beroende på företaget som är till salu kan beställningsprocessen ta olika lång tid. Självfallet är vi med dig under hela processen när du ska köpa företag!

Att köpa ett företag är en stor affär. Inför ett köp bör du göra en företagsbesiktning/ due diligence. Syftet med besiktningen är att du ska säkerställa att den av säljaren förmedlade bilden av förvärvsobjektet är korrekt. Att genomföra en företagsbesiktning kan vara en omfattande process. Beroende på vilket sorts företag kan besiktningsprocessen ta olika lång tid.

Key with house plan Companybroker Nordisk Företagsförmedling
Mockup house drawing tools Companybroker Nordisk Företagsförmedling

Avveckla företag

Avveckla ditt aktiebolag snabbt och säkert. Att avveckla sitt aktiebolag är både snabbare och ett billigare alternativ än att likvidera sitt aktiebolag.

företagsvärdering

Syftet med företagsvärdering är att uppskatta företagets totala värde. Oftast behövs det för banklån, köp och sälj av företag & investering.

företagsvärdering - nordiskforetagsformedling
Workspace

Work Effectively

Eget felis eget nunc lobortis mattis aliquam faucibus. Mauris rhoncus aenean vel elit. Vestibulum rhoncus est pellentesque elit.

ECO living

Healthy is Priority

Eget felis eget nunc lobortis mattis aliquam faucibus. Mauris rhoncus aenean vel elit. Vestibulum rhoncus est pellentesque elit.

Joy of Surprise

Free Gift GoBox

Eget felis eget nunc lobortis mattis aliquam faucibus. Mauris rhoncus aenean vel elit. Vestibulum rhoncus est pellentesque elit.

Kontakta oss

Vill du veta mer? Hör av dig till oss!