Erfaren förmedlare med kunden i fokus

Sök företag

Snabb och säker företagsförmedling

Vårt mål är att snabbt och säkert sälja ert företag till rätt pris

Vi är internationella företagsmäklare som är specialiserad på företagsförmedling där vi har hand om försäljning av företag, både inkråm och aktiebolagsaffärer. Vi jobbar även med företagsfusioner och hjälper ert företag att växa genom företagsförvärv. Vi hjälper också till med avveckling av bolag utan verksamhet, samt värderingar av bolag och företag. Vi har internationella investerare som vill växa och utvecklas i Sverige.

Företagsmäklare

Nordisk Företagsförmedling ( Company broker ) fokuserar på allt som rör ägarfrågor inom företagsvärlden. Vi har en lång erfarenhet inom företagsförmedling lokalt och internationellt och allt som berör det segmentet. Det kan tillexempel vara allt från företagsledning till enkel rådgivning inom olika spår. Som företagsmäklare tar vi fullt ansvar. Vi hjälper er värdera bolaget och hänvisar även er till rätt skatteupplägg samt förser er med de juridiska bitarna. Hela processen utförs stegvis från tidigt stadie till en fullbordad affär. Välkommen att kontakta oss redan idag!

Företag till salu Skåne / Göteborg

Utvalda objekt

Välkänd Företagsförmedling

Internationell företagsförmedling säljes som inkråmsaffär. Företaget vänder sig till kunder på nordiska marknaden där man erbjuder företagsmäkleri/företagsförmedling, företagsvärderingar m.m.

Läs mer »

Fastighet B&B I södra Frankrike

Fastigheten har bla 13 rum på totalt 391 kvm
(hela fastigheten)
En mycket fin trädgård på 962 kvm.

Begärt pris 676.000 euro för rörelse och fastighet.
Du finner detta B&B I Södra Frankrike.

Läs mer »

Internationell Hotellkedja i Skånsk Kuststad

Detta är ett vinstgivande hotell i en skånsk kuststad. Hotellet är i mycket gottskick, Fräscht och modernt. Hotellet ligger alltid högt upp i rankingen i den Internationella hotell Kedjan. Storleken är på cirka 2000 kvm kring 35 – 40 rum. Det ligger centralt med med utmärkta parkeringsmöjligheter nära till alla begivenheter.

Läs mer »

För ytterligare information om våra objekt ring 072-5557689