Våra Objekt

Företag till salu Skåne/Göteborg

Är du intresserad av att köpa ett företag? Vi har företag som är till salu. Nedan listar vi vilka företag som är till salu just nu och det finns en bred variant på branscher. Vi på Nordisk Företagsförmedling hjälper dig under hela köpprocessen. När du har hittat ett bolag till salu som du är intresserad av att köpa är du välkommen att kontakta oss snarast då det kan finnas flera andra som är intresserade av samma företag.

företagsmäklare

Välkänd Företagsförmedling

Internationell företagsförmedling säljes som inkråmsaffär. Företaget vänder sig till kunder på nordiska marknaden där man erbjuder företagsmäkleri/företagsförmedling, företagsvärderingar m.m.

Läs mer »
Domaune6

Fastighet B&B I södra Frankrike

Fastigheten har bla 13 rum på totalt 391 kvm
(hela fastigheten)
En mycket fin trädgård på 962 kvm.

Begärt pris 676.000 euro för rörelse och fastighet.
Du finner detta B&B I Södra Frankrike.

Läs mer »
logo petshop

www.carefourpets.com – SÅLD!

Pris: 20.000:-

Säljer en helt komplett shop som är klar för den globala marknaden. Där allt är lagt till rätta för att ny ägare skall få en unik shop.

Support / service får du direkt så du kan fokusera på att bygga dig en egen business online.

Läs mer »
kristi1

Internationell Hotellkedja i Skånsk Kuststad

Detta är ett vinstgivande hotell i en skånsk kuststad. Hotellet är i mycket gottskick, Fräscht och modernt. Hotellet ligger alltid högt upp i rankingen i den Internationella hotell Kedjan. Storleken är på cirka 2000 kvm kring 35 – 40 rum. Det ligger centralt med med utmärkta parkeringsmöjligheter nära till alla begivenheter.

Läs mer »
BildEco1

Eco International AB

Eco International AB är ett svenskt utvecklingsföretag, grundat 2017. Företaget äger rättigheterna till de nyutvecklade
och miljövänliga absorbenterna Eco Land och Eco Sea. En för allt spill på land och en för spill av olja och bensin på vatten.

Läs mer »
Hörby 1

Rickfam Data AB i Hörby

Datorförsäljning och datorservice i Hörby.Omsättning 2.3 miljonerPris: 650.000 sekVinstgivande de sista 10 årenHyra 5400/månad.Etablerad sedan 2001 Rickfam Data AB är en komplett datorbutik och verkstad,

Läs mer »
Miniature house model with house layout plan Companybroker Nordisk Företagsförmedling 03

Svensk Villa Besiktning i Halmstad

556570-2635 Företaget arbetar med olika typer av besiktningar, samt ger fackmannamässiga råd och instruktioner till västsvenska privatpersoner och företag i samband med köp eller nybyggnation av

Läs mer »
Plåtslageri i Skåne

Plåtslageri i Malmö

556847-1865 Bolaget är fullt inriktat mot plåtslageri. 90% av kunderna är företagskunder där mindre och medelstora byggbolag dominerar. Verksamhetsområdet är framförallt sydvästra Skåne mot Malmö, Lund,

Läs mer »
Kontakta oss

Låt oss ta hand om
din företagsförsäljning

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy