Om Nordisk Företagsförmedling

Specialister på företagsförmedling

Vi är internationella företagsmäklare som är specialiserade på företagsförmedling och försäljning av företag, både inkråm, aktiebolagsaffärer och företagsfusioner. Många företag vill växa genom företagsförvärv och där finns vi till hands. Vi avvecklar även av bolag utan verksamhet och utför värderingar av bolag och företag. Vi har internationella investerare som vill växa och utvecklas i Sverige.

Vårt mål är enkelt, att snabbt och säkert sälja ert företag, oavsett om det är en aktiebolagsaffär eller inkråmsaffär. Vi hjälper även er med att genomföra företagsfusioner för små och medelstora företag och vi erbjuder också en säker snabb tjänst för avveckling av bolag utan verksamhet.

Vår historia och arbetssätt

Många av våra medarbetare startade sin yrkesbana 1990 som företagsmäklare och företagsförmedlare. Idag är mycket annorlunda än vad det var 1990 och precis som vår omvärld förändras, utvecklas vi i takt med tiden. För oss är det viktigt att skapa en företagsförmedling som matchar den omvärld vi lever i, men inte glömma att ta med vår historia och kunskap in i nuet.

Vi skräddarsyr kommunikation med en personlig approach. Med skräddarsydda och personliga meddelanden hjälper vi er sälja ert företag till rätt köpare och rätt köpeskilling. All marknadsföring sker från vårt huvudkontor i London. Nordisk Företagsförmedling har idag en del samarbetspartners vi arbetar med på olika vis. Vi är alltid öppna för samarbeten där båda parterna uppnår en win/win situation. Är du intresserad av något typ av samarbete? Kontakta oss gärna!

Jobba hos oss

Vi växer och söker därför dig som:

Om du tror att du är rätt person så tveka inte att höra av dig till oss!

Över
1
års
erfarenhet

Vad vi erbjuder

Paper building Companybroker Nordisk Företagsförmedling 07

När du anlitar oss kan du känna dig trygg! Vi erbjuder hög kvalité på försäljningsprocessen och vi marknadsför dig på rätt medier.

Key with house plan Companybroker Nordisk Företagsförmedling

Att köpa ett företag är en stor affär. Inför ett köp bör du bland annat göra en företagsbesiktning. Men självklart hjälper vi dig hela vägen.

Meeting of designers Companybroker Nordisk Företagsförmedling

Avveckla ditt aktiebolag snabbt och säkert. Att avveckla sitt aktiebolag är både snabbare och ett billigare alternativ än att likvidera sitt aktiebolag.