Restaurang Casablanca i Trelleborg

Tillfälle att överta en välkänd och väletablerad restaurang i Trelleborg.

Bra öppettider, hög omsättning, Beräknad omsättning för 2020, 20 miljoner, dessutom håller inredning och inventarier toppklass. Restaurangen är stabil och väl genomtänkt.

Restaurangen är belägen i en fantastisk lokal med 130 sittplatser. Uteservering 170 sittplatser.

Köket är komplett med inventarier i toppskick, inga investeringskostnader de närmaste åren. Det serveras lunch och man erbjuder snabba vällagade lunchalternativ. Under kvällstimmarna serveras det a la carte, gourmetpizza. Givetvis finns en välfylld bar.

Restaurangen är en av de populäraste i regionen, som märks att det är svårt att få bord om man inte bokar i tid, speciellt helger som garanterar två sittningar. Restaurangen har även fått mycket goda omdömen och recensioner av både kunder och press. Det har byggts en fantastisk uteservering under tak på innergården. Där finns bland annat en scen för olika arrangemang.

Passa på att överta en trevlig populär verksamhet på ett mycket bra läge i ett expansivt område. Begär gärna ett prospekt. Dock gör sig ett besök mer rättvist.

Boka en visning med mäklaren så bjuder vi på lunch.

Casablanca till försäljning. Trelleborgs största Restaurang med hög omsättning och bra vinstmarginal begär prospekt www.nordiskforetagsformedling.se

Publicerat av Goldscild-group Ltd Tisdag 15 september 2020
Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email
Dela på skype

Fler objekt:

Rickfam Data AB i Hörby

Datorförsäljning och datorservice i Hörby.Omsättning 2.3 miljonerPris: 650.000 sekVinstgivande de sista 10

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy