Saarah`s Cafe

Saarah`s Cafe
Köpeskilling 295.000
Hyra 3700/månad
Omsättning 395.000/år
Vinst 156.000

Är du Intresserad av att äga ett kafe precis vid Östersjöns största Järnvägshamn? Här är det möjligt att köpa ett litet och mysigt takeaway-kafe på Trelleborgs tågstation. En av sitt slag som gör det till ett stop för pendlare och turister. Stämningen är lugnande och gemytlig. Den bästa espresson i stan serveras här enligt våra kunder. Verksamheten har verkligen en enorm potiential att blomstra och generera mer intäkter sedan Trelleborgs hamnstad expanderar.Kafeet har en låg och prisvärd hyra inklusive el övriga omkostnader är väldigt låga. Kaffe maskinen och alla inventarier är betalda och värdet överstiger köpeskillingen. Ägaren har blivit småbarnsmamma och det är anledningen till försäljningen. Titta gärna på verksamheten men all kontakt sker enbart genom mäklaren. Hoppas att detta respekteras

Dela på facebook
Dela på twitter
Dela på linkedin
Dela på whatsapp
Dela på email
Dela på skype

Fler objekt:

Välkänd Företagsförmedling

Internationell företagsförmedling säljes som inkråmsaffär. Företaget vänder sig till kunder på nordiska marknaden där man erbjuder företagsmäkleri/företagsförmedling, företagsvärderingar m.m.

Fastighet B&B I södra Frankrike

Fastigheten har bla 13 rum på totalt 391 kvm
(hela fastigheten)
En mycket fin trädgård på 962 kvm.

Begärt pris 676.000 euro för rörelse och fastighet.
Du finner detta B&B I Södra Frankrike.

www.carefourpets.com – SÅLD!

Pris: 20.000:-

Säljer en helt komplett shop som är klar för den globala marknaden. Där allt är lagt till rätta för att ny ägare skall få en unik shop.

Support / service får du direkt så du kan fokusera på att bygga dig en egen business online.

Vi använder cookies för att ge våra användare en bättre upplevelse på vår hemsida
Acceptera
Integritetspolicy